Szolgáltatások
Film

A filmes munkáink közé tartozik minden, ami mozgóképként megjelenik a kijelzőn, monitoron, képernyőn, vagy a filmvásznon. Fő profilunk azonban a reklámfilm, az egyes termékek bemutató filmjei, az oktató, és a PR film.


Tekintse meg mozgóképes referenciáinkat »


Zene

Ide tartozik minden, ami megszólal a munkáink alatt - legyen az filmzene, reklámzene, szignál, egy rádiószpot effektjei, vagy csak egy lépés hangja a filmben.


Hallgassa meg hallható referenciáinkat »


Fotó

A megállított pillanat. Nincs az az elképzelés, vagy beállítás, amit fotósaink ne tudnának megvalósítani - legyen szó rendezvényről, egy új termék bemutatásáról, vagy egy portfólió elkészítéséről. Akár otthonra, akár konferenciára, akár egy óriásplakátra kerüljön az elkészült kép.


Tekintse meg fotó referenciáinkat »


Utómunkálatok

Az élvezhető film nem csak az impozánsan komponált felvételeken, vagy a szép zenén múlik. Nagy hangsúllyal van a végtermék összhatására a megfelelő vágás, színszűrés vagy fényelés éppúgy, mint a feliratozás - magyar, angol, német, francia, vagy spanyol nyelven - vagy a speciális effektek, illetve 3D-s animációk.


Tekintse meg utómunkálataink eredményeit »


Idea

Megálmodni valamit, ami eddig még nem volt: egy üres papírra forgatókönyvet; egy új, vagy egy átalakuló cég arculatát, logóját, honlapjának megjelenését.


Tekintse meg a már megvalósult elképzeléseinket »


HAMAROSAN ELÉRHETŐ

ÚJ - INGYENES tanulmányunk!


"3+1 hiba, amit mindenki elkövet, amikor forgatni kezd a cégéről!" címmel!